Tilmelding

Vil du gerne have plads på et af vores svømmehold? Som noget nyt får vi hjælp til den administrative del, så følg dette link til FOF's hjemmeside, hvor tilmeldingen foregår. Har du spørgsmål, så kontakt os på mail: randersidraet@hotmail.com. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige hold, og husk, at I altid er velkomne til at besøge holdet nogle gange, før I tilmelder jer. Dog er der som regel rift om pladserne, og vi kan derfor ikke garantere ledige pladser.
  
Prisen for at svømme er i efteråret 2020 625 kr. per barn per halvår. Prisen er pt lidt højere end normalt, da vi har måttet mindske holdstørrelsen, mens vi svømmer på Blicherskolen, for at sikre kvaliteten i undervisningen. 
 
Husk også at finde os på facebook! Det er her, den daglige kommunikation foregår.
 

 

Holdplan

Fredag på Nørrevangsskolen/Blicherskolen
 
Vær op mærksom på, at Randers Kommune renoverer dele af svømmehallen på Nørrevangsskolen, og sæsonen starter derfor op på Blicherskolen og rykker derefter til Nørrevang så hurtigt som muligt. Vi er ikke frygteligt optimistiske mht. renoveringen på Nørrevang, så vi planlægger efter endnu en hel sæson på Blicherskolen.
 
Sæsonen løber fra september til december og igen fra januar til og med april .Vi holder som udgangspunkt ferie, når skolen holder lukket. Efterårssæsonen begynder 4/9 2020 og forårssæsonen d. 8/1 2021.
 
Alle undervisere er normalt at finde i hallen hver gang. Vi deles om holdene, og I kommer derfor til at kende os alle. Læs mere om os her!
 
Kl. 16.00 - 16.40: Niveau 4 + 5 
Niveau 4 er for dig, der er mellem 9 og 13 år, og som allerede svømmer ganske fornuftigt. Det vil sige, at du mestrer både crawl, rygcrawl og måske brystsvømning. Vi svømmer på langs af bassinnet. Der er selvfølgelig stadig tid til både teknisk arbejde og leg på holdet.
 
Niveau 5 er for dig, der er over 11 år, og som har svømmet i mange år. Måske har du takket nej til konkurrencesvømning, men vil alligevel gerne svømme og være en del af et hold. Vi svømmer på langs og har først og fremmest fokus på motion og bevægelsesglæde, og der er stadig tid til sjov og ballade.
 
Kl. 16.40 - 17.20: Niveau 1 + 3 
Niveau 1 er for børn over 2 år, men uden forudsætninger. Vi arbejder med grundlæggende vandtilvænning, og alle børn har forældre med i vandet - uanset barnets alder. Der kan være stor aldersspredning på holdet, da også ældre børn har stor gavn af at begynde her. Her lærer børnene at være trygge og mestre de kompetencer, der gør dem sikre i og omkring vand. Vi bruger ikke bælter og badevinger, men svømmebriller er en nødvendighed.
 
Niveau 3 er for børn mellem 6 og 10 år, der kan klare sig alene på dybt vand uden hjælpemidler i en hel lektion. Børnene, der måske har svømmet fra de var helt små, kan allerede svømme crawl og rygcrawl, og vi arbejder med teknik, spring, dyk og meget mere. På dette hold samler vi den gruppe svømmere, der er relativt nye på dybt vand, og vi fylder gerne op med en håndfuld forældre, der hjælper, så alle får en god oplevelse hver gang.
 
Kl. 17.20 - 18.00: Niveau 2 + 3 
Niveau 2 er for børn i alderen 4-9 år. Her har børnene allerede styr på det grundlæggende: de kan flyde, dykke og svømme frit uden hjælpemidler. Vi arbejder videre med at lære at svømme crawl og rygcrawl, og forældre er stadig mere end velkomne i bassinnet, selvom børnene i høj grad kan klare sig alene.
 
Niveau 3 er for børn mellem 6 og 9 år, der kan klare sig alene på dybt vand uden hjælpemidler i en hel lektion. Børnene, der måske har svømmet fra de var helt små, kan allerede svømme crawl og rygcrawl, og vi arbejder med teknik, spring, dyk og meget mere. På dette hold samler vi den gruppe svømmere, som sagtens klarer sig på dybt vand, men som ikke er klar til at svømme på langs. Her sidder forældrene som udgangspunkt på kanten - og kan nyde udsigten til de gode resultater.