Bestyrelsen 

Bestyrelsen i RandersIdræt.dk kan kontaktes på vores mail og består i øjeblikket af
 
Jannica Scharff Lyngby Sørensen
Sanne Nielsen
Lene Hougaard

Velkommen til RandersIdræt.dk

 
RandersIdræt.dk er en lille idrætsforening i Randers, hvor vi tilbyder kvalificeret svømmeundervisning til børn og unge. Vores undervisere er dygtige, veluddannede og engagerede - og stemningen i hallen er altid hyggelig og nærværende.
 
Vi mener, svømning først og fremmest handler om tillid og tryghed, og vores undervisning tager udgangspunkt i gode oplevelser og solid viden om, hvordan sikkerhed og grundlæggende vandtilvænning kan skabe fundamentet for at lære at svømme. 
Når de grundlæggende færdigheder er på plads, arbejder vi videre med forskellige svømmetekniske færdigheder - men hele tiden i en atmosfære, hvor bevægelsesglæden og det gode fællesskab er i centrum.
 
På de første niveauer prioriterer vi således at have forældre med i vandet - uanset hvor gamle børnene er. Det gør vi først og fremmest for sikre hvert barn gode oplevelser, masser af opmræksomhed og støtte fra de mennesker, barnet stoler mest på. På den måde opnår vi hurtige resultater - til glæde for både børn og forældre. Som en afgørende bonus betyder det også, at vores forældregruppe kender hinanden og er engagerede på en måde, der ikke findes ret mange andre steder. Det fundament af vandtilvænning, svømmeteknisk viden og kendskab til vores forening, der skabes her, er det fundament, resten af vores forening hviler på.
 
På foreningens øvrige hold fokuserer vi fortsat meget målrettet på den gode oplevelse. Vi arbejder selvfølgelig med at forbedre børnenes kompetencer i svømmehallen, men vi ønsker også at lære dem om forpligtende fællesskaber og give dem gode erfaringer med motion og bevægelse, som de kan tage med sig resten af livet.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Kontakt os endelig! I er også altid velkomne til at kigge forbi i svømmehallen og se, hvad vi laver, før I melder jer ind.
 
Kontakt os på mail: randersidraet@hotmail.com
 
Find os på Facebook: Her foregår den daglige kommunikation.